11 dagar

Jobbat och jobbat i dag...nu är det bara 11 dagar kvar. Jag hoppas verkligen att min pappa hör efter om vi fick låna flyttbussen annars så är vi riktigt illa ute. Då får han fane mej ta möblerna på ryggen:P

Lördag kväll

I dag är det tretton dagar kvar till flyttlasset äntligen styr sin kosa till stan.
I morgon ska vi i väg till västerås för att handla lite, jag hade otur när jag tvättade i går, min jävla bh gick sönder, måste ha fastnat i tvättmaskinen för tvättpåsen hade gått sönder och den var "sönder riven". Så min sambo har lovat att vi ska titta på bh-ar till mig. Jag har bara blajbh-ar som sitter som skit, och jag kan verkligen inte gå utan bh.... Alla som känner mig vet det;)
Sen måste vi handla lite mat...det går åt x antal liter med mjölk.

En sak som jag tycker är B, Alva skulle ha grillkväll på förskolan där hon går den 29:de. Men dom har flyttat på det eftersom det var fler förskolor som hade grillkväll samtidigt. Och då har puckorna flyttat den till den 4:de juni när det är studenten i Sala... Nötter!

Dagen efter

Jaha då har man varit ute på krogen i västerås...Först var vi till Harrys, sen bar det i väg till Bishop Arms en öl senare drog vi vidare till Pitchers och kvällen slutade på Oliwer Twist. Sammanfattnign av kvällen;
Trevlig, under hållande, men jag förstår inte varför folk inte saker och ting som man talar om för dom. ex:
JAG VILL INTE VETA AV DIG....DRA!
Men nej det verkar inte gå in i vissa människors hjärnor, jag står och lyssnar på bandet som spelar och då kommer en jävel fram till min som har världens sämsta andedräkt dessutom och börjar/fösöker pressa sig mot mig. Vad är det för fel. Jag ursäktar mig med ovannämnda fraser och säger att jag ska gå på toa och tänker inte komma tillbaka, men förstod han det....nehe. När jag står i baren så kommer stinky tillbaka och försöker prata med mig men jag vänder mig bara om och går.

I dag har det väl inte hänt så mycket, ätit lite lax och mos...och nu sitter jag här. Lär väl inte hända så mycket mer i dag. *suck*

tjohoooooo

I kväll blir det att dricka lite öl.....mmmm min pappa har köpt hem Heineken.
Jag hoppas verkligen på en trevlig kväll och det är jag rätt säker på att det blir:P

Brrrrrr..

Vad kallt det är ute, jag ångrar nästan att jag har lagt undan min vinterjacka. Det är jätte kallt ute, varför kunde det inte vara fint väder när jag är ledig, jag har inget emot att det är lite svalare men nu är det ju kallt.
Blir säkert varm av kaffet jag snart ska dricka.
Ha jag försökte att lära Micke att dricka kaffe. Tog en liten kaffekopp och hade i en sockerbit samt lite mjölk som jag blandade med kaffet. Tyckte att det smakade riktigt gott...... men det tyckte inte min sambo, spm frågade mig om jag serverade han rävgift.
Sen höll han på att tjata om att man måste lära sig att dricka kaffe, men så är det med allt. Han är nog mest orolig över att han inte kommer att dricka så mycket dricka om han börjar dricka kaffe. Jag förstår inte hur en människa kan dricka så  mycket dricka som han gör.

Så fort jag inte gör något speciellt så sitter jag och planerar hur vi ska ha det i lägenheten, jag försöker övertala Micke att vi inte ska tvätta så mycket i lägenheten utan gå ner i tvättstugan, det är ju inte roligt att ha en massa tvätt hängandes här och där. Han tyckte inte om när vi hade tvätt i huset, men nu ska han ha det i lägenheten..... I bland förstår jag mig inte på familjen Horneby och det inkluderar hela familjen...;)

Nehe ska gå och ta mig en efterlängtad kopp med kaffe.

Äntligen "lång"ledig

Jaha nu är det bara 15 dagar kvar tills det bär i väg till stan, gud vad skönt det ska bli. I går var jag till IKEA och skulle handla gardinstänger. Jag skulle handla totalt 4 st, men kom hem med tre. Vad är det för fel på mig, det är typiskt mig.

Har inte hänt så mycket mer än att jag har jobbat, så nu är jag äntligen ledig i tre dagar. I morgon kväll ska jag hem till en vän och äta och dricka gott.... mmm tacopaj.

Sen funderar jag på om jag ska till västerås på lördag för det var visst barnens dag. Vi får se.
Den 6:e Juni ska vi i alla fall åka till kolmården. Alva, morfar, Micke och jag. Vi ska åka buss så vi får se hur det går med Alva. Hon har sagt att hon sak lämna sina nappar till aporna, jag är inte riktigt säker om det finns apor, men jag hoppas.

Nehe dags att gå och titta på hur det får för morfar som badar Alva, sen ska jag titta på Lyxfällan i kväll, jag förstår inte hur folk kan sätta sig i sånna situationer. Lite borde väl man förstå att man kan inte har mer krediter än vad man får i inkomst.

Jaja deras bekymmer inte mitt, men det är ett bra program.

18 dagar...

Det är inte alla dagar man jobbar 30 timmar på tre dagar och tillbringar 34 timmar på jobbet, jag hatar dom helgerna. Men som en på jobbet sa...det var ju storhelg. Jag skiter fullständigt i storhelg, det ger inte så mycket pengar.

Alva har fortfarande feber, hon har haft det sen i fredags men hon är pigg och ska vara uppe och härja, så det är ju tur det.
Annars så har det inte hänt så mycket, vi skulle grilla i lördags men jag orkade inte vara uppe utan gick och la mig strax efter nio men gud vad utvilad jag var sen på söndag.

Men vad kalt det är i dag, jag satte på mig min jeanskjol, men det är kyligt när jag väl kommer ut. Ingen värme alls i dag.
Nehe ska gå och ta mig min andra kopp kaffe.

21 dagar kvar

Har nu arbetat färdigt för i dag men i morgon väntar tio timmar till på jobbet,,,ja ja synd att klaga eftersom dom andra helgerna jag jobbar så jobbar jag bara fem timmar per dag.
Det har varit en rättså lugn dag i dag. På min rast så var jag ner på stan och lunchade med Johan och så handlade jag lite sommarkläder till Alva. Jag fick tre par capribyxor, fyra t-shirtar, två kjolar och en keps för strax över femhundra kronor. Det är ju klart att "knodden" ska ha lite käder.
SÅ DET SOM HAR STORT D......TID HOS TATURERAREN!
Det är nästan så att jag längtar mer till tatueringen än till lägenheten just nu. Min sambo är ju inte lika lycklig som jag men det skiter jag i, det är min kropp och Alva kommer jag alltid att älska vad som än händer. Så om vi skulle få fler barn så är det klart att dom också ska få en "egen tatuering".

Nehe dags att gå och lägga sig så att jag orkar upp och jobba i morgon bitte.

Natti natt!

weeeeee

I dag var jag till stan och bokade tid för min tatuering, den 26 juni ska jag taturera mig. Ohh vad jag längtar, jag trodde aldrig att det skulle bli av.

22 dagar kvar kanske 21

Jaha var i väg i kväll och mätte och måttade, jag behöver inte köppa nya gardiner eftersom dom från huset kommer att fungera.... ja tills jag hittar nya;)
Och nu skulle dom visst flytta ut allt redan på tordagen, så vi kan börja flytta in grejerna på fredagen om vi så vill det. Jag lovar att om ja så behöver så tar jag allt på biltaket;)
Nej så drastiska medel ska jag inte behöva ta till...Hoppas jag.

Jaha Alva och jag var i väg och skulle fika i dag, hon skulle trampa dit själv, men hon hade en massa annat för sig som att t.ex peta sig i näsan och det slutade ju med att blodet sprutade ur näsan och inget papper hade jag heller. Jag rev sönder en blöja och skulle stoppa lite cellstoff i näsan på ungen men det dög inte och cykla skulle hon inte heller göra. Så jag satte henne i cyklesadeln och trampade till min vän. Det måste ha varit en hemsksyn, Alva med blod i hela ansiktet och jag helt svettig. Men men det gick ju ann. Jag hann få i mig två koppar kaffe och hann röka en cigg innan hon skulle ner i lekparken och gunga. Men när vi väl var nere så skulle hon inte gunga eftersom det var en liten kille där och lekte. Så hon skulle hem i stället.
Så jag har lovat mig själv att nästa gång jag ska dit och ficka så åker jag utan barn...utan sambo med för den delen.

Härliga sol.

Gud så underbart väder det är i dag, både Alva och jag har capribyxor på oss. Det är bara tråkigt att man jobbar i helgen när det ska bli riktigt fint väder. Men det är väl inte sista gången vi har fint väder.

Alva ligger och vilar just nu, sen ska vi ut och cykla och hem till en kompis till mig och fika lite.
So long.

Hittade lite gamla bilder...*nostalgisk*

            
                                


Det känns som att bilderna togs i går men så är ju inte fallet, Alva blev ju faktiskt 2½år i går för att vara exakt och om jag inte missminner mig så är det ca två år sen om inte längre sen bilderna togs.

I bland känns det som att man borde ta och "skaffa" ett syskon till Alva, eller det är mest folk runt omkring som tjatar men jag känner mig rättså nöjd som det är nu.
Till saken hör nog den att jag tyckte att det var helt värdelöst att vara gravid och det där med att ligga på bb var definitivt inte min grej, jag skulle jätte gärna ha fler barn bara jag kunde slippa dom bitarna med att skaffa barn.
När vi bestämde oss för att skaffa barn så såg jag framemot att vara gravid, men det blev inte alls som jag tänkt mig, det brukar ju inte bli det.

Appropå att det inte blir som man har tänkt sig, det blir det inte med våran lägenhet heller. Jag trodde ju att vi skulle få flytta in den första juni, men så blir det inte. Jag pratade med henne som bor i lägenheten just nu, och hon flyttar redan fredagen den trettionde maj så om det var ok för oss så skulle vi få nycklarna redan på fredagen. KLART ATT DET ÄR OK MED ATT FLYTTA PÅ FREDAGEN, JAG LÄNGTAR SOM FAN TILL DEN DAGEN. Det är nästan så att jag räknar timmarna till vi får flytta till våran lägenhet. Jag vet att jag är som ett litet barn som väntar på julafton, men that´s mee. Har jag bestämt min för något så vill jag att det ska ske på engång helst dagen före.
Så i morgon ska vi i väg för att mäta lite fönster och kolla hur det står till med våra gardiner, om dom passar. Det är nästan så att jag hoppas att dom inte passar så får jag köpa helt nya gardiner.

Jag måste ju bara förklara mig om det här med att jag vill flytta, till saken hör den att jag trivs jätte bra här och det är inga problem med att bo under samma tak som min pappa. Det går hur bra som helst, men man vill ju ha sina grejer, nu står ju våra grejer nerpackade och det är begränsat med saker som man använder. Jag skulle t.ex. vilja byta smycken men jag vet inte ens i vilken kartong mina smycken ligger i, inte ens att jag vet var min hårtork ligger. jag måste planera in i minsta lilla detalj när jag ska tvätta håret så att det hinner självtorka.

Nehe dags att gå och knoppa, men nedräkningen har börjat....23 dagar kvar=)

Arbeiten.

Sitter och väntar på jag få åka till jobbet. Har lyckats sett till att jag har tre delade turer denne vecka, men vad gör man inte för sin dotter. Den 29:de så har dom grillkväll på förskolan och den dagen är den enda jag jobbar kväll. Men eftersom en jobbarkompis ville vara ledig i morgon så tog jag hennes tur och hon får ta min den 29:de.

Så i går kom vi på att Alva skulle enligt schema vara ledig både i går och i dag, men Micke lämnade henne på dagis i går och det var ingen som sa något.
Har i dag i allafall fixat ett schema som gäller fram till semestern.

Syster tar ju studenten den 4.de Juni och jag har inte den blekaste vad som hon kan tänkas vilja ha i present. Det ska ju var något som man kommer ihåg från just den dagen och så ska det ju självklart vara något som hon vill ha och som är varaktigt.
När hon fyllde år så gav vi henne pengar och mig vetandes så köpte hon inget, förutom att hon bara spenderade dom på blaj saker, samt att hon säkert festade upp pengarna.

Nehe dags för Hem till gården;)

Alva kan...

Alva har lärt sig att cykla på riktig cykel med stödhjul. Tänk vilka små saker som kan få en mamma så stolt.

Skooooooor

Å jag har hittat två helt underbara skor. Så snygga och jag kan t.om gå ordentligt i dom. Hittade jätte fina sandaler till Alva också men jag vågade inte köpa eftersom hon borde prova dom. Det skulle vara typiskt mig att köpa för stora eller försmå skor till henne.


                

Design

Jag ville ha en fin bloggsida men jag fattar inte hur jag gör och inte min sambo heller, Hur gör man?????

Andra Maj

Regn och åter regn.

Jag funderad på om jag måste köpa regnkläder till Alva nu men jag tror att jag väntar till hösten...det brukar ju inte regna så mycket på våren....tja vi får se.

I morgon så har min sambo föreslagit att vi ska åka till IKEA och handla lite grejer till vårat nya hem...jag blev överlycklig eftersom han måste verkligen vilja det eftersom han har kommit med förslaget själv, det är inte ofta min sambo kommer med sånna förslag.
Vi måste i allafall köpa en madrass till han och ett vardagsrumsbord. Jag har hittat ett jag tror blir bra, men man måste ju även se det in real life.

Ja nu är det inte många dagar kvar till vi flyttar. 28 dagar för att vara exakt. Jag trodde aldrig att tiden skulle flyga i väg som den har gjort.
Fast Micke hade träffat dom nya husägarna i dag och dom sa att dom inte har sovit så bra som dom har gjort, så hade dom t.om vaknat till fågelkvitter. Då tänkte jag i mitt stilla sinne:
-Vad fan har vi gjort.....
Hoppas att vi inte får ångra vårat beslut med att flytta till lägenhet.

Usch nästa vecka har jag mni tråk vecka på jobbet, delad på freda och lördag så går jag ett halvtio på söndag. Jag tycker det är skit att ha två delade turer efter varandra.

På söndag ska jag i väg med en vänn som jag inte har umgåtts med på fem år...det ska verkligen bli kul att komma i väg med henne.
Jag har saknat våran vänskap jätte mycket och vill inte att den går förlorad igen. Jag ska köpa skor tänkte jag, jag hittade ju ett par jätte fina på Din sko, men jag såg ett på nästan likadana på Skopunkten så jag tänkte att jag ska dit för då får jag tre par till priset av två.
Jag skulle jätte gärna villja ha ett par pumps med 10 cm klack men till saken hör ju den att jag kan absolut inte gå i skor med klack mer än 5 cm. Men det är ju så jälva snyggt, men jag ser ut som en gammal avdankad travhäst som går frammåtlutad. Det är definintivt inte snyggt.

Nehe måste gå och torka kaffe som min kära knodd har spillt ut.

RSS 2.0