Sunny sunday ;)

Gudars vad det har varit svettigt att jobba i dag. Ett tag trodde jag att jag skulle dö av all vätska jag transpirerade ur min kropp. Sen gjorde ju inte vissa saker saken bättre, som när gummorna säger: - Stäng fönstret, det drar! Sen nr två är ju att jag trampar runt som en galning och arbetskläderna vi har är inte luftiga. Snarare tvärt om, det är som att gå runt i markisväv :O Men men dagen är gjort för denna dag, i morgon tar vi nya tag!


38 År

I dag fyller min älskade sambo och pappan till mina barn år. Älskar dig Michael <3


Fruntimmers veckan

Namnsdagskatten :)


Det är krig och politik som har fördärvat vår jord

Trött som fan har jag varit, ingen lätt match att börja med full vecka efter semestern. Sen har jag svårt att komma i säng före tolv :/ Helt makalöst! Tror att Sixten och Greta börjar komma bättre överens :)


It's raining men..

... Kunde man önska ;) Ett dygn har nu gått med Greta i huset :D Lite fräsande och stirrande men överlag hoppfullt. Har i alla fall försäkrat henne och ändrat ägare hos SVERAK. Hon är så söt, lite trivsel vikt och en dm svans... Så söt och så kelig <3 Jobbat andra dagen efter semestern och kan inte klaga, gillar vädret som är perfekt att jobba i. Dags att sova tror jag så att jag inte är så förbannat trött i morgon.


Lite roligt ;)


Tänkvärt

Just nu sitter jag med min alldeles förstora tunika på mig, och funderar på det där med skärp och att markera midjan... Så mycket snyggare och kvinnligare. Förvisso är väl det sant, men man måste ju ha en midja att markera först! Än så länge jobbar jag på det och nöjer mig med att ha på mig mitt okvinnliga tält ;)


Äntligen

Tänka sig som jag har försökt med att komma in på bloggen, men det har inte fungerat.... Men nu äntligen, så nu sätter vi fart igen med bloggandet :) Igår var vi till Stockholm, åkte ut på Djurgården och gick på Vasa museet, aquaria och sist men inte minst Skansen. Var en helt underbar dag, men gudars vad vi gick. Men jag tror att tjejerna uppskattade dagen, trots lite gnabb :) I dag fyller min älskade mamma år <3 Fick någon tok ryck nu ikväll, så jag tvättade fönsterna i köket och böt gardiner, blev så fint så :) På måndag är min semester slut :( men men sånt är livet. Nehe dags att krypa ner i sängen så jag orkar gå upp lite tidigare mot vad det har blivit. Tänkte hinna med en massa saker.


RSS 2.0