Onsdag

Jaha har inte så mycket att rapportera mer än att jag är ledig fem dagar denna vecka:D

Ohhh ja just, min syster ska bjuda mig på mat på söndag nere på stan...sen skulle hon betala för valfri inhandling...Jag är glad:D
Det ska bli trevligt, jag ser verkligen framemot söndag.

Nehe ska gå och lägga mig nu, för en sak är säker. Att min dotter inte vill sova lika länge som hennes mamma.

Långa dagar...

....är vad det är när man nu har slutat röka. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, för det är ju många minuter som går bort på en dag när man röker. Vi säger att jag röker 10 cigaretter om dagen, och en cigarett tar kanske 10 minuter att röka. Dvs att per dag så går det bort 100 minuter. Det är då 1 timme och 40 minuter. Och på ett år är det 36500 minuter och det motsvarar 608,33 timmar, och det är ca 25,34 dagar. Herre gud står jag ute och röker bort nästan en månad på ett år.

Jaha det var ju trevligt att veta att mina år har bestått av 11 månader istället för 12 ^^

Det är tur att jag inte längre röker vid närmare eftertanke.

Svordommar

Tänk att så fort man säger ngt som man inte ska säga, så snappas det upp Alva på engång. Karolin berättade att när dom var barnvakt i tisdags så hade Karolin ställt sin väska i dörröppningen.
Alva upptäcker det och tycker inte att väskan borde stå där, hon sparkar till väska och säger:
-Läla väska inte stå där.
Karolin säger:
-Men Alva inte ska man säga så?!
-Jo så säger mamma.

Hmpf! Inte meningen och inte kan jag komma på heller att jag sagt ngt liknande. Måste börja vakta min tunga.

Mina fina blommor

<---------- Kom ett blombud i tisdags=)

Wiiiiiii...

Jag är så lycklig, men jag tänker inte berätta ngt än...Hihi

Allt känns bara bra, trvis på jobbet och med familjen osv.....

Mitt vackra halsband


Det blir bättre och bättre dag för dag...

Jag känner mig bättre och redo för jobbet på måndag, Men Alva har fortfarande feber i dag var det bara strax över 38. Men tisdag, onsdag, torsdag så hade Alva mellan 39,5 och 41. I onsdags var vi i väg en vända till barnakuten för att ta reninprov..det var lågt men inte oroande lågt. Som tur var fick vi åka in, men först ville dom lägga in Alva.
Micke såg sin chans där med att ligga på rummet och trycka på klockan och bli servad att snygga sköterskor...Haha men tji fick han:D

Alva har varit jätte gnällig i dag och inte alls rolig som hon brukar, men det har ju att göra med att hon inte mår bra.

I dag fick jag ett jätte fint Efva Attling halsband av Micke och Alva. Medans jag bara köpte en sketen tröja till han.

Alva köpte en mugg med hjärtan och en björn i muggen. Hon kom med den så sa hon:
-Pappa ha den
-Ska du köpa den
-Mmmm mina pengar
Så knatade hon till kassan och tog upp hennes pengar och betalade glatt.

Hon är ju för rar. Men dom senaste dagarna har hon sagt så fort man har sagt ngt till henne:
-Du sa?  (Vad sa du?)

Har mellan varven retat gallfeber på mig. :P

I morgon kommer min kära syster Johanna hit med hennes Johan, Alva har väntat jätte länge.

Nehe ska kika på lite tv.

Lillsnorpan är sjuk..

40 grader har lilltjejen, tycker så synd om henne. Hon märkte knappt när jag tempade henne. Usch jag mår så dåligt när Alva är sjuk.

Jag känner mig fortfarande inte pigg..denna jävla hosta och förkylningen kunde jag gärna slippa, men jag tar detta mer än gärna istället för magsjuka. Peppar peppar.

För en vecka sen var ju Mummus begravning, det var jätte fint men jobbigt.
Sen har jag börjat nytt jobb, arbetskamraterna är jätte trevliga och jag trivs med dom boende, men är inte riktigt tillfreds med helgerna, men det är bara för att jag inte hittar till alla.
Haha jag var till en brukare i söndags, när jag var på väg därifrån så ska jag slänga soporna jag drar på arslet så det tjongar om det...jag reser mig och hinner gå två tre steg och drar på arslet igen. Tur att jag inte slog mig mer än att mitt ego fick sig en törn när jag kom att tänka på hur många som såg mig.

Nehe ska vila lite.

   Lilla älskade Alva

Sjuk

I söndags kväll började jag må lite dåligt, vid åtta kännde jag mig urdålig, men jag tänket att två timmar går fort. Det var dom längsta två timmarna i mitt liv. När jag väl var hemma så tog jag två alvedon och kröp ner i sängen, låg hela dagen i går. I dag trodde jag att jag var piggare, så Alva och jag var ut en vända, men jag höll på att svettas ihjäl. Så jag ringde till jobbet och sjukskerv mig i morgon, hoppas att jag kan gå till jobbet på torsdag. Tycker inte om att vara sjuk. Så fort jag hostar så känns det som huvudet ska explodera...nog gnällt om det, ska gå och titta hur det går för maten.


Ett tag sen...

Känns som det är jätte länge sen jag skrev...
Vad har hänt..Jo Mummus begravning har varit, Alva har varit till läkaren och jag jobbar för glatta(?)Livet. Just nu är jag fruktansvärt trött, man jag uppdaterar om allt på måndag eller tisdag.

Ha det bra alla som är lediga, NJUT av att ni är lediga på helgerna och slipper jobba 7,30-22,00 både lördag och söndag. Icke att glömma att jag även jobbade till 22 i fredags. Tja får tänka på pengarna :P

Förlåt min Älskade familj för att jag missunnar er denna helg. Jag ska gottgöra er<3

RSS 2.0