Ett meningslöst inlägg

jaha det har väl inte hänt så mycket, har köpt en ny bärbar dator. Jag kan dock inte använda den eftersom våra router inte sköter sig som vi vill, så vi lär väl köpa en ny.

I dag var vi till västerås och tittade lite på torget. Till Alvas glädje fick hon sitta i både en polisbil och en brandbil. Lyckan var gjord för hennes del.

Sen var vi till Sala och var upp en vända till parken, där käkade vi korv, klappade en häst och fikade.

Nehe hinner inte skriva mer eftersom jag ska lägga Alva

Lördagens inlägg

Jaha, sitter för tillfället hemma hos min far, kom hit i går och grillade. Sov över och så ska vi sova över även i natt med. Vi ska på cirkus i morgon. Och i dag så böt Micke bromsarna på bilen eftersom det är dags för besiktning den 11 september.

Har inte hänt så mycket, jag har börjat åke buss till jobbet och det går hur bra som helst. Fast det tråkiga är att när jag börjar halv åtta tar jag tio i sex bussen.

Alva går på förskolan hon är äldst på sin avdelning så hon passar väl på att lära dom yngre en massa bus.

Nehe ska gå ut  och gå en sväng i byn.

Trevlig helg!

Måndag

Jaha då var det en ny arbetsvecka...*suck* Känns som jag inte vill jobba i dag...men det är bara för att jag jobbar från ett till halv nio. Det som är tråkigt är att jag är själv hela em och kvällen.

I morgon har jag kort dag, sen är jag ledig onsdag och torsdag. På onsdag ska jag och min mor åka till västerås och hälsa på min mormor. Nu var det ett tag sen, hoppas att hon mår bra.

Syster är i Turkiet, andra syster åker till Tunisien den sista...och ensam är jag. Nej då, visst skulle det vara trevligt att åka utomlands. Men vafan ska man behöva flyga dit för, det känns inte tryggt att sitta uppe luften. Tja någon gång kanske jag kommer utomlands.
Herregud...visst har jag varit utomlands, men dom länderna kan räknas på en hand...få se:
-Finland
-Norge
-Danmark
-Tyskland
Så nog är jag berest ;) Hahahaha

Herregud jag ska inte blogga på morgonen det blir bara en massa rappakalja.

Dags för lite mer kaffe känner jag.

Regnet det bara öser ner=)

Jaha i morgon är det arbetsdag igen=) Faktiskt att jag ser framemot det...konstigt!

I helgen hände det inte så mycket var ner i parken och matade änder, lekte i stadsparks lekparken.

I dag köpte jag mitt buss/tågkort. Sen satt jag och tittade på tågtider och det sjuka är att sista tåget från västerås går stax före halv sju...hur i helvete ska jag hinna med den när jag slutar halv åtta på onsdag....jag får väl ta bilen. Men den 18 skulle det gå bättre med tåg. Tja det var vad som sa i allafall. Men hur i helvete tänkte dom att man ska pendla om man har oregelbundna arbetstider....

                      


Lite bilder från i helgen när vi matade änderna.


Nehe dags för lite kaffe=)


RSS 2.0