Lillstrumpa & Snö


Äntligen

Äntligen är det snö, tja vi får väl se hur det blir i morgon..det är plusgrader här men det blåser svinkallt.
Alva och jag har roat oss i snön nu i två dagar.
Jag har äntligen blivit meddlem i viktklubb. Hittills så fungerar det bra och jag trivs med att vara ute och röra på mig!

Jag har t.om. slutat att röka, det är lika bra att ta tag i allt på en och samma gång.
I helgen händer det inte så mycket förutom att jag ska jobba, ska försöka med att lura med min sambo till västerås. Jag skulle vilja gå och titta på IKEA. Och om jag säger att vi kan äta köttbullar så följer han säkert med.
Nehe ska gå och titta lite på tv innan John blund tar över.

En småbarnsmammas vardag

Lillknodden har varit febrig hela vecka, så i dag så var vi till läkaren..Öroninflamation. Jag trodde inte det var sant eftersom hon inte har visat tendenser för det. Jag har pillat på hennes öron och hon har inte sagt ett ord om det. Som tur är så var vi till läkaren innan det blev värre.

Som småbarnsförälder så glädjs man över skitsaker som verkar vara helt normalt för vissa.
Alva klara nämligen en hel dag utan blöja. Fast kruxet är ju att hon inte säger till utan man få hålla lite koll på na. Vi får väl se hur det kommer att gå på dagis.

Så ska jag jobba i helgen som tur är jobbar jag bara halva dagar. Det tråkiga är ju att min sambo jobbar hela lördag och söndag. Men vi är i allafall lediga tillsammans på måndag och nästa helg.

Jobbade i dag kort dag och sen skulle jag handla lite tänkte jag och stannade till på coop. Jag tror att stans alla pensionärer tänkte samma som jag, men sen slog det mig att dom har säker fått pension och skulle bunkra för helgen.

Men värst var det nog i morse...när jag åkte in till jobbet. Jag körde om fem bilar och behövde inte ens köra fortare än 90km/h.
Då kör man verkligen sakta, jag förstår inte om man inte kan hålla hastigheten så ska man fane mig inte ut på vägarna...TA BUSSEN I STÄLLET!
Det är inte trafiksäkert att köra för sakta.

Med dom orden har jag sagt mitt=)

Enköping

I dag har vi varit till Enköping och handlat. Det är en rättså mysig stad så jag sa till min Sambo att vi borde flytta dit, men han verkade inte lyssna på de örat...

Jag fick i allafall 2 par byxor och två tröjor till Alva för 25 kronor. Ja det skulle ha kostat 325 men med presentkort så bidde det bara 25 kronor.
Sen var vi runt på Ö&B och Maxi... hittade inget speciellt men det är bara trevligt att komma i från hemmet och inte alltid åka till Sala eller till Västerås.
Fast jag skulle ha åkt och hälsat på min mormor en vända, jag får ta det på måndag när jag jobbar e.m.
Det är synd att hon inte bor kvar på samma ställe för då hade jag kunnat hälsa på oftare. Nu måste jag ju igenom hela staden.

Nehe ska gå och titta om makaronelådan är färdig!

Jag blir så trött...

Andra dagen jag har ont i huvudet vet ej varför.
Min syster som ska bo hör t.om. fredag verkar ha monopol över tv´n. (visst kan jag gå upp och titta men jag vill ju sitta i min sköna soffa som hon upptar:(

I morgon jobbar jag bara till halv ett, eftersom vi ska till läkaren med Alva i morgon(dags för rutin kollen så hon är inte sjuk) Sen är jag äntligen ledig fredag lördag och söndag. Det ska bli så JÄVLA SKÖNT!!!!!

Jag ska inte göra någonting alls förutom att leka i tre dagar med min älskade dotter. Jag håller tummarna för att det kommer lite snö så att vi kan åka pulka. Jag älskar när det är snö ute.

Jag är i en period då jag saknar min älskade Fiffi, det är fruktansvär tomt utan henne... Jag vill ha en ny Fiffi, men ändå inte jag vill ha tillbaka min Fiffi.

Nehe Ska gå och titta på vad jag vill uppe.

New Year

Jaha då får vi se vad tvåtusenåtta bär i sitt sköte...

RSS 2.0