Småland t&r

Kom hem från småland kl två i natt. Trodde att jag skulle vara hemma tidigare men vi stannade i Åmmeberg miss i nassen på en kopp kaffe hos faster. Det var riktigt skönt att åka på kvällen/natten. Vi åkte kl strax före nio från ljungby. Men gudars vad trött jag var när jag kom hem. Men men nu är jag i allafall hemma i hemmets lugna vrå :P

//Heidi


Äntligen hemma

Ja för hade jag fått som jag velat hade jag redan varit hemma i måndags.

Det vare inte hemskt, men jag är nog en person som vill vara i hemmets lugna vrå. Vet inte varför, för är jag hemma allt för länge så vill jag i väg. Men bara på kortare turer.

Allt var bra på Åland förutom att det var så dyrt. Men men har man semester så har man och då kan man unna sig att äta för 32 euro per gång och handla kläder för 81 euro på Kapp ahl....ja jag vet att den affären finns hemma t.om i lilla sala. Men men hittar man ngt snyggt och billigt så gäller det att passa på för det är inte heller säkert att det finns hemma.

I morgon bär det i väg igen, fast söder ut och utan min älskade sambo och dotter. Denna gång när det i väg med min far och hem till min systers pojkvän. Ja Karolin är också där. Vi ska ner med kattrackarn. Micke kommer att bli överlycklig. Men jag vet inte om jag kommer att vara det efter si så där fyra timmar i en varm bil.

Jag fattar inte varje vår säger jag att jag ska fixa acn på bilen, men blir det av...så klart inte. Ni känner väl mig =)

Nehe ska gå och titta lite på tv.

//Heidi

Mummus födelsedag

I dag skulle min älskade Mummu ha fyllt 88 år. ♥


För mina synders skull...

Det är då min familj jag talar om, jag förstår inte vad jag har gett mig in på när jag frivilligt har gått med på att åka till Åland med dom....!

Den ena är vildare än den andra. Alva är helt makalös.

Min kusin var och hälsade på med sin son, men Alva lät inte han leka med hennes saker. En riktig boss är vad hon är. Undrar hur det blir när knodden kommer.

Nehe ha det så bra för i morgon far vi till utlandet.

Ang. inlägget semester...

...ville jag bara säga att det var ironiskt inlägg.

Micke frågade mig när jag hade varit och badat..(?!) då sa jag att det var skrivet med ironi. Men han menade på att alla förstod inte det, så nu har jag klargjort det för er som inte förstod det.

//Heidi


Midsommar

Snart har en vecka gått av min semester, halva tiden har varit fin och halva regn. Det ska bli skönt att åka till Åland på måndag.

I går var jag en vända hem till min mor, hjälpte henne med att köra hem paket från Åkrahallen. Herregud vad med folk det var, jag tror att alla håller på att handla ihjä sig inför midsommar. Mamma hade handlat två jätte söta klänningar till Alva, och dom var ju även rosa som hon vill ha sina kläder.

Alva är rättså lustig på det sättet, hon ska leka med bilar, men kläderna hon ska ha på sig ska vara rosa.

Nehe ska gå och göra tårtan till i kväll, ska hem till svärföräldrarna och fika. För vi hoppar nog över att åka till brunnen eftersom det är så tråkigt väder. Senare på kvällen blir det grilla av hos Ncklas och Erika.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!


//Heidi

Semester

I dag har det varit så soligt att jag har en lätt solbränna, jag måster verkligen se till att smörja mig ordentligt. Solen bränner lätt. Det var riktigt skönt att ta ett dopp i månsan, 22 grader var det i vattnet. Alva plaskade som bara den. Måste se till att hålla mig inne så mycket som det går i morgon.

Jaja, håller tummarna för bättre väder.

Today

Tänk att i dag hände det som jag inte trodde kunde hända när man jobbar i hemtjänsten. Jag slutade 45 hela minuter tidigare än vad jag ska. Vi hade lite att göra och så hade vi intron så vi delade upp dubbebemanningarna. Det var riktigt sköt må jag säga.

I dag har det inte hänt så mycket, väntar på att mina väskor ska komma med posten, fast mest av allt väntar jag på att det ska bli söndag kväll så att jag har semester ngn gång.

Det ska bli så skönt.

På lördag och söndag ska jag hem till min syster. Vi ska till Mummus grav, har även tänkt att jag ska plantera en hortensia. Hoppas bara att gravstenen har kommit.

Nehe nu ska jag titta på skenet bedrar med underbara Hyacint Bucket.

Se Ya!

Yesterday

I går morse kom Alva in till mig på morgonen (som alla andra mornar) och väckte mig.

Hon hojtade till att vi skulle upp och äta macka, jag svarade att jag bara skulle sträcka på mig. Låg och halv lurade, tills jag hörde att hon öppnade dörren på frysen och sen på balkongen.

Fan vad pysslar ungen med tänkte jag innan jag steg upp....

Jag går in i köket och kikar men ser inte henne, kollar i hennes rum, nope inte där heller. Sen går jag mot balkongen, försöker putta upp dörren med det går inte. Jag kikar ut genom fönstret och ser att hon sitter framför dörren på golvet och

ÄTER GLASS! Då tror hon att om hon sitter där så syns hon inte, herregud.
Alva är en riktig trollunge, det är sant bara hyss i ungen :D

Billigt värre

Två väskor för 275 kronor är vad jag kallar billigt. Men herregud snart får jag lägga band på mig själv och mina väsk-inköp. Men älskar jag väskor så måste jag även få handla några stycken ;)
Men snart börjar det bli dags att rensa lite, Micke blir snart galen på mig.

Dags igen

Jaha då var det dags för förnedringssamtal i morgon....suck!

Att han orkar...suck!

Min sambo sitter och komenterar runt på folks bloggar, om att folk borde skärpa sig. Att dom inte får skriva vad dom vill. Förstår inte folk att dom gör det bara för att få en reaktion. Sen tycker jag även att dom som har bloggarna får ju skylla sig själva beroende på vad dom skriver.

Men Micke sitter och skriver...kolla ip nr. Sen kan ni kolla om det är samma som har skrivit, dom är inte så hemliga som dom tror....att han orkar.

Barndomsminnen från 80-talet




Är det ngt jag älskar så är det finska låtar, mina föräldrar lyssnade mycket på Berit. Så fort jag får chansen så lyssnar jag på ngn finsk låt på tuben.  Jag tänker alltid tillbaka på min bardom på 80-talet.
När man är hem till pappa och bastar så är det givet att man sätter på banden med finska låtar. Synd bara att min sambo inte delar detta intresse med mig. Då vet jag vad som skulle spelas i bilen på våra turer. Men jag förstår han.

Lyssna och njut :)

Stävre

I dag tog jag och Alva första doppet med snorris.
Vi var till stävre och badade, det var 20 grader i vattnet=)

Vi var även i väg och tittade på ett till hus i dag men det var inget att ha, eller det hade varit det om det inte hade luktat piss i hela huset och källaren var delvis fuktskadad. Det var tråkigt eftersom huset had förövrigt passat oss.

Men men får se om det kommer flera hus, det finns ju gott om dom men jag vill inte heller låna allt för mycket med pengar, vill ju ha en fortsatt skälig levnadsstandard.

Vi har i alla fall bokat en stuga på Åland i tre nätter. Så den 22 Juni bär det i väg. Det ska bli riktigt skönt. Stugan är på
42 kvm (jag hittade inte knappen man höjer upp tvåan med ;)

Nehe ska gå ut på balkonen och vattna på planteringarna och ta mig en kopp kaffe.

RSS 2.0