Kanske oväder på G

Jaha då var det dags för ett inlägg, var ju i väg till kolmården i fredags. Varmt och trevligt var det, men herregud vilka backar det är där. D.v.s att jag har fått ordentligt med motion=)

Och gud vad trött jag var när vi kom hem, skulle ta mig några glas vin men före elva sa jag god natt till min kära sambo.

Så i går var vi väg till Johan och Petra för en trevlig grill kväll, Alva skulle ha sovit hemma hos mormor men hon ville i stället sova hos farmor som även hade Alvas kusin hos sig.
Halv tio hade dom somnat, men hon sa inget så det lär ju ha gått bra.

I dag har det varit varmt och nu blåser det som bara den, jag tror att det är oväder på G och jag hoppas nästan det för det skulle vara så skönt..

Varmt

Idag tror jag att det har varit den varmaste dagen hitentills...så äntligen kom vi i väg till Stävre för att bada, tja Alva och jag badade i allafall. Min badkruka till sambo höll sig på land.



Så i morgon bär det i väg till Kolmården, det blir säkert jätte roligt och varmt. Men ack så roligt Algis kommer att ha det. Det som kommer att bli så skönt är att få sitta på bussen och slippa köra, jag ber till gudarna att det finns aircondition..hoppas, hoppas.

Nehe skriver väl mer i morgon om eskapaderna=)

För vi har tagit studenten.....

Jaha som det står på min systers student glas:
-In i dimman Kewie

Tja det kanske är rätt uttryck när man tar studenten kanske  för en tid...men nu med faccit i efterhand så tycker jag inte att det är speciellt tjock dimma där jag befinner mig i mitt liv.

Det enda som verkar trögt är att komma i väg och bada har fortfarande inte inträffat. Men i morgon så ska jag tvinga i väg min sambo med mig och  vårt barn....ja till Stävre. Tänk vad skönt dvs om man inte träffar hans bror:p

Nu är det sommar nu är det sol.....

Jag valde verkligen rätt vecka att vara ledig på, och gud vad jag trivs att vara stadsbo. Vi har cyklat massor allt ligger ju så nära tillhands. jag känner mig jätte dum om jag tar bilen.

Så i morgon så tar snorris studenten. Jaghar hjälpt till genom att baka några mjuka kakor dagen till ära. Min syster får det stora förtroendet att göra smörgåstårtan, för hon gör den så himmla god.

Snorris får bidra med att ta studenten....Tänk vad tiden går fort, och hur gammal är inte jag då?=o

Jag har haft funderingar på att åka och bada men det har inte blivit av...men innan denna vecka är slut så ska vi ha cyklat i väg till badplatsen, jag längtar jätte mycket efter ett dopp och hitentills har det inte blivit av...*suck*

Nu har vi fått upp allt i lägenheten som ska upp, Micke fick t.om upp duschdrapperiet i dag efter mycket tjatande. Så var farmor/svärmor och hälsade på fick t.om en blomma av henne.

På fredag ska vi åka i väg till Kolmården men morfar/pappa, Alva säger att hon ska lämna kvar sina nappar, men jag är inte helt hundra på om det är så där som på skansen. Men om hon nu vill lämna napparna så ska jag låta henne göra det eftersom jag tycker att det är på tiden att hon slutar med hennes äckliga nappar. Nu känns det även som så att hon ska ha dom mer och mer. Undra om det är så gott att suga på latex eller silikon????

Nehe ska gå och dricka lite vatten och sätta mig på balkongen och njuta av kvälls solen, fast i morgon bär det i väg för att inhandla ett parasoll det är inte lika skönt på em som på mornaran och kvällen. Men vi köpte i allafall lite blommor i dag så vi har det så fint så där ute=)

Nu bor vi i stan=)

Vi har stökat och bökat, men nu äntligen känns det som om vi är färdiga. Det enda som återstår är att boa in sig.
allt känns jätte bra, förutom att det är tråkigt att vi har flyttat från pappa...det var ju så trevligt där.

Men helvete vad varmt det är i lägenheten om dagarna, och i morse trodde jag att jag skulle flyta bort så förbannat varmt var det i morse i sovrummet.
I morgon bär det i väg tilI IKEA för att handla lite små grejer, vi har nog klippkort där snart.

Ska gå och lägga mig om ett tag, blir längre inlägg nästa gång. Natti natt.

RSS 2.0