Moi

Jaha då var man hemma igen efter att ha åkt bil i 250 mil sverige finland t&r.

Allt gick bara fin fint, var hem till pappas föräldrarhem i Sarakylä. Åkte i tisdags em och var framme i onsdags morse.
Det tog två dygn för svullnaden i mina fötter att gå ner. Aldrig mer att jag åker bil runt medans jag är höggravid. Jaja nu är resan gjord och det var trevligt =)
Nehe ska ordna lite med mat nu innan det är dags för lördagsmys.



Underbara Sarakylä =)

Sova i mammas och pappas säng

I natt ska Micke sova borta, så han lovade Alva att hon skulle få sova på hans sida av sängen.

Redan nu före sju kommer Alva och ber om att få medicin för att hon ska gå och lägga sig.
Hon har redan bäddat med hennes täcke, bäddat ner tvättisarna och borstat tänderna.

Jag frågade henne om hon inte skulle mysa med chipsen och drickan som hon köpte, men det skulle hon inte.
Hon skulle minsann sova.

Det blir en tidig morgon i morgon....är helt hundra på det. :/


//Heidi

Haha!

Jag var till Spec.Mvc i dag eftersom jag har högt blodtryck, men när jag väl är där och dom ska mäta det så visar det bara 125/65 Jag vet inte om det stämmer, men dom tog två gånger. Jag hoppas att dom vet hur dom ska mäta ;) Tja jag vet inte men läkaren önskade oss en trevlig resa till finland.

Vad skönt det ska bli.

Nehe dags att titta till kalopsen.

//Heidi

Kläderna jag har handlat =)




Detta beställde jag från H&M

Babykläder

I går beställde jag lite kläder till lilla Alva, jag kunde inte låta bli att beställa även lite kläder till knodden i magen. Det fanns jätte mycket fint.

Sen i dag så tog vi in kartongen med Alvas gamla kläder, hittade kläder som hon hade som nyfödd. Dom ligger i tvättmaskinen och blir rena =)

I morgon ska jag till spec.Mvc för att prata om mitt blodtryck. Var till läkaren i går och blev sjukskriven, hon tyckte att det enda som hjälpte var att vila. Så nu är Alva på dagis på fm.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till finland till min pappas föräldrarhem. Det ska bli riktigt skönt att komma i väg upp till norr. Det är så vackert där.

nehe ska gå och stoppa min älskade dotter i badet.

//Heidi

Ett dopp i det blå....tja bruna

Var i väg till stävre och badade, skönt var det så nu är man inte så varm. Fast en sak tyckte jag var hel festligt..jag låg på rygg och flöt i vattnet och det enda som stack ut ovanför ytan var mina fötter, huvudet och magen som en stor badboll.

//Heidi

Irriterande

Jag hatar när folk lånar pengar och inte betalar igen fast dom har pengar. Spelar ingen roll vem det är, men man tar bara förgivet att inte betala igen. 
Man handlar och strör pengar omkring sig, har man lovat att man ska betala igen så ska man göra det, så enkelt är det. Ett lån är ett lån..



//Heidi


Bada

I dag tänker jag åka och bada med lilla Algis, sen tänker jag åka till min far och ta ett kvällsdopp med han i gropen.

mayday/måndag

Tja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känns som det inte har hänt ngt. Var i allafall till västerås i lördags och köpte en blibarnstol till knodden. Sen var vi till min kära far och grillade och sov kvar. Sen på söndagen var vi hem till kära syster Johanna. Blev bjudna på mat och fika...som avslutning så körde vi lite limbo :P Jag var bäst, men jag har ju motvikt menar min far Haha!

Då var det tänkt att vi ska åka och hälsa på min farbror i finland, det är så mysigt där uppe, sen tar vi båten hem. Jag är så glad över att vi har bokat dag båten. Är inte så sugen på att sova på en båt, jag har fobi sen Estonia förliste. Usch!

Nu är det inte många dagar kvar att jobba och i helgen jobbar jag bara halva lördag och söndag....gud så skönt.

Nehe ska hoppa in i duschen, i morgon ska jag ringa och kolla om det finns ngn fotvårdare som har tid, skulle vara så skönt med riktig forvård...och fotmassagen....ahhhhh!


//Heidi

RSS 2.0