Felsägning utan dess like

Vi sitter och äter då jag säger till Micke:
-Du får lägga barnen i två veckors tid nu eftersom jag har gjort det i två veckor.
Varpå Micke säger att han visst hade lagt dom förra veckan.
Jag ska svara på skämt vi kollar det jag har det uppskrivet. Men det som kommer ur min mun är:
Vi knullar, jag har det upp skrivet!!!!
Jag hör inte ens att jag säger så utan reagerar på att Micke och Alva tittar konstigt på mig. Fy mig!


Får jag be om största möjliga tysssssstnad

Jag har då aldrig varit med om maken hur tyst det är här hemma.....tråkigt.
Som ni alla vet så är mitt stora hjärta med min mamma hos min syster, roligt för henne men tråkigt för oss. Nej då jag överlever, det är skönt att få tillbringa lite egen tid med Tillisen =) Men det kommer att bli underbart när hon är hemma igen, jag vet ju att hon har det super roligt hos sin moster och morbror med mormor :P
 
I dag hände det faktiskt en sak på jobbet som gjorde att jag blev jätte stolt över mig själv, min chef frågade mig om jag hade gått ned i vikt?
-Jaaa svarade jag.
Hon menade på att det syndes jätte bra.
Jag har ju faktiskt gått ned 13 kg =) Fy fan vad jag är bra!
Jag säger som min arbetskamrat:
-Eget beröm luktar gott ;)
 
Gud vad jag längtar tills på onsdag, för då vet jag att jag är ledig på torsdag. På onsdag plockar jag med mig en kär vän hem för övernattning =) Länge sen vi sågs så det kommer att bli jätte trevligt.
 
Jag har ju köpt en tvärflöjt, men den vill inte fungera som jag vill så på torsdag ska den in på service på Hagströms Musik, jag har hört att dom är jätte duktiga. Hoppas att det går vägen och att det inte blir allt för dyrt.
 
Tillisen och jag har jätte mycket kvalitetstid tillsammans denna vecka eftersom Micke jobbar kväll. jag frågade henne om hon ville att vi skulle cykla till Lidl i kväll men hon sa nej, hemma. Så då bidde vi hemma och pulade med lite allt möjligt.
 
I söndags var vi till stugan, och jag hoppas att vi får tummen ur arslet och hinner köpa färg och måla om stugorna innan vintern. Vi tvättade ju framsidan och det blev ju ett lyft bara det.
Ni skulle bara veta vilka planer jag har om hur det ska byggas ut för att vi ska kunna flytta dit, tyvärr så delar inte min sambo mina planer. Han menar på att vi skulle kunna flytta dit redan nu, men inte en chans att jag flyttar ut till en stuga på heltid på 25 kvm, med utedass, inget avlopp och endast kallvatten. I bästa fall har vi 30 liter varmvatten om vi ruskar igång varmvattenberedaren....SUCK!
Han kan tänka sig bo där, men inte att ha balkongdörren öppen nattetid.
 
Nehe nu ska jag surfa vidare, sweet dreams

Underbara helg

Har haft en underbar helg ute vid stugan. vi åkte i går och sov kvar, Micke la plattor framför trappen och det blev jätte bra.
Vi hade köpt en flaska med vin som vi skulle dela på ute på altanen... men blev det så? Nej det slutade med att båda sov sittandes i soffan ;)
 
I morse var det jätte mysigt att äta frukost på altanen när solen lyste.
 
Sen åkte vi i väg på loppis utanför Heby, jag fyndade 5 ljuslyktor.
Så nu i kväll har jag piffat och fixat på balkongen. Skulle vilja ha det mysigare på altanen men det är inte så ofta vi sitter där eftersom när det är fint väder så blir det så himmla varmt så det går inte att sotta där :(
 
I morgon är det som vanligt arbetsdag...lite tråkigt för jag skulle vilja vara ledig, på ett sätt skulle jag vilja jobba lite mindre procent just för att få vara hemma lite mer med tjejerna. Men att jobba mindre innebär även mindre i lön och det är jag inte så pigg på.
 
Det är en tråkig sak som har hänt i mitt liv, men det tänker jag inte gå in på i detalj, ni som vill veta får fråga så får vi se om jag berättar :`(
 
Har haft ont i ryggen i en vecka tillochfrån. Jag vet inte om det är pga min nya madrass eller om jag har gjort mig illa på jobbet. Går det inte över snart så får jag byta madrass och om inte det hjälper så får jag ringa till läkaren. Men som sagt ont blod förgårs inte så lätt ;)
 
På söndag ska min stora lilla tjej åka till min syster, hur ska jag klara mig utan henne. Men jag vet ju att hon är i goda händer med min mamma och syster.
 
Nehe det är väl dags att ta och knoppa så jag orkar upp i morgon kl 5... Gaaaah!

RSS 2.0