VAB

Har varit hemma i dag med lilla Alva som är sjuk, hon hade feber i går och i dag på dagen så har hon varit helt ok. Men nu i kväll blev hon gnälligare. Så vaknade hon för sen stund sen och bara skrek. Hon sa att hon hade ont i magen. Men jag tror att hon har ont i halsen eller så är det dom bakre tänderna som är på G. Vet inte riktigt, men kanske att man får ringa familjeläkaren i morgon om hon inte är bättre.

SÅ i morgon är jag och Micke hemma båda två.

Få se hur mycket fk kommer att gnälla över att jag var hemma med Alva en söndag. Dom verkar inte få in det i skallen att både jag och Micke jobbar helg. Rent logiskt sätt så blev jag hemma med henne eftersom Micke jobbade tio timmar i dag och jag skulle ha jobbat fem timmar. Men dom är ju i bland helt pantade.

Nehe dags att gå och bytta om till "nattkläder" och ev slänga i en film i dvd´n. Jag har ju en del filmer att se. Kanske att det blir P.s I love You eller Bucks list. Den som lever får se! 

Hejåhå=)

Jaha det är till att jobba helg i helgen. Suck och Micke med. Alva ska tillbringa tid med mormor under helgen. Det är tur att vi har fler att välja mellan så dom inte hinner tröttna.

Äntligen har Gallerian öppnat i lilla Sala, och det är hur fint som helst. Och jag har hittat min favorit affär:
-Eurostore! Just Love it!


Jag fattar inte jag har varit snor trött hela veckan och i dag är jag jätte trött i fötterna, jag tror att det är det att jag har haft mina nya arbetsskor i dag på jobbet, och jag är inte riktigt van vid dom ännu.

Sitter just nu och väntar på att sambon ska komma hem, ska väl gå och hämta ngt att dricka känner att jag är jätte törstig i dag.

?

Få se vad som sker, om jag verkligen vågar ta tjuren vid hornen?????

Svanå

                      



Så här underbart fint var det i Svanå i dag när vi var i väg och fiskade hela dagen lång. Vi fick ingen fisk med det gör inget för det var helt underbart. Kommer att bli favorit i repris=D

080918

Äntligen är jag ledig i tre dagar. Och jag är faktiskt glad att vi bestämmde oss för att inte gå på After work i morgon, för som jag sagt tidigare så tycker jag inte om BMB. Usch!

I stället ska vi till ett par kompisar och äta, så ska "grabbarna" få ta sig några öl.

Men i morgon förmiddag skulle snorris komma förbi, jag hade tänkt mig att vi skulle gå ner till parken och sen ner på stan och handla lite öl.

Nästa torsdag öppnar Gallerian i sala. Det är faktiskt riktigt bra butiker som kommer att campera där t.ex H&M, Kicks, Waynes, Ur och penn och Eurosko. Om man vill ha fullständiga uppgifter om vilka som kommer kan man kolla på http://www.salatorg.se/

Sitter och tittar på lyxfällan och jag förstår inte hur folk kan vara så blinda och köpglada. Tycker synd om dom.

Det är samma med dom som väntar på pengar från försäkringskassan. Det är nästan så att jag har god lust att köpa regnkäder till en nio årig tjej. Hennes pappa har inte råd att köpa det till henne.

Nehe ska kika vidare på tv och vänta på att min syster ska ringa mig.

Samma tråkiga vardag

Tja vet inte vad jag ska skriva mer än att jag längtar till i morgon kl fyra när jag går på min tredagars ledighet. Sen jobbar jag bara fm två veckor framöver. Ska i ärlighetens namn bli riktigt skönt att slippa kvällarna på min våning:D

Det är så fruktansvärt psykiskt påfrestande, men som det verkar nu så lär jag bli kvar. Kommer aldrig att få tummen ur arslet. That´s mee!

Nehe nu är det dags att snart bänka sig vid tvn och kolla på skenet bedrar.

Rubrik var det här...*suck*

Älskade snorris har kommit hem, och jag fick en jätte fin handväska av henne. Tusen tack snorr=)

Sen var en kompis över med sina söta barn i går. Alva och Engelie lekte hur bra som helst tillsammans så vi sa det att vi måste träffas fler gånger. Vi har tio minuters gångväg tillvarandra men det blir aldrig av att vi träffas. Men nu ska vi verkligen ta tag i den saken.

Jag kuskar med bussen hit och dit och det går skit bra, nu tycker jag att det är bara trevligt att åka buss. Det gör mig inget heller att jag får i bland vänta fån kl ett till halv tre innan jag börjar färden hemmåt.

I morgon har vi våningsmöte på jobbet. Det är min tur så jag har tänkt mig att jag ska baka chokladmuffins med nougatfyllning sen ska jag ha smält blockchoklad på topp. Hoppas att dom blir så goda som det låter av beskrivningen.
Om dom blir bra så blir det nog favorit i repris;)

(Karolin jag lovar att jag ska spara en till dig och du ringer i morgon och frågar om tider)

På lördag var det tänkt att vi ska fara i väg och fiska. Min far, min syster och min lilla familj. Som det verkar nu så har dom lovat fint väder. T.om mellan femton och tjugo grader.

Nehe ska väl gå och lägga mig och se på tv innan jag somnar

Tisdag

I dag var jag på kurs med jobbet...det var om en massa lagar och paragrafer som man skulle följa när man dokumenterar...jag jag höll på att somna flera gånger. Jag är helt enkelt inte van med att sitta still och lyssna på folk som bara pratar och pratar.
Så jag ska nog lägga funderingarna om att börja plugga åt sidan tills jag har tålamodet och orken till att sitta.

Chefen skulle i allafall höra sig för om det fanns nå jobb ledigt inom attendo, vi får hålla tummarna.

Nehe ska gå och styra upp Mickes tvättmani, kanske bloggar mer i kväll.

Friday I´m in love

Jaha nu var det ett tag sen igen.

Jag har funderingar på att skaffa mig ett nytt jobb....men jag vet inte riktigt vad?! suck är det ngn som har förslag på vad man kan pyssla med om dagarna.

Har haft kort vecka jobbat bara två dagar, men nästa vecka blir en riktig häst vecka med två delade turer på raken.
Jaja men det är inte förens nästa vecka som sagt.

I morgon bär det i väg till Nora på namngivningsfest, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det är släkt som jag inte umgås med. Men men tackade ja i allafall, kan i allafall bil trevligt.

Sen på söndag ska vi fira syster som fyller år på onsdag.

Jag var i allafall och klippte mig i onsdags och jag blev riktigt nöjd för en gångs skull.....det är inte så ofta jag blir nöjd utan jag brukar bara godta hur dom klipper mig.

Nehe ska väl gå och knoppa eftersom jag ska upp tidigt i morgon.

<---- Min älskade sambo                     Kaffe:D


<-------- Nyfrisserad


RSS 2.0