Promenix

I dag har jag varit jätte duktig och varit ute och motionerat med Erika, två gånger i veckan ska vi knata tillsammans. Sen ränner ju jag framochtillbaka på stan i stortsett dagligen ;) Nejdå jag bara skojade, men jag har nästan dagligen varit ute och promenerat i en timme åt gången. Så nu är det inte långt kvar att jag kan knäppa mina jeans =) Eller jag kan ju knäppa dem men det är fruktansvärt knöligt att sitta ned.

Jaha för övrigt händer det inte så mycket, Tilda blir tre veckor i morgon och Alva är stora tjejen och hjälper till med allt och lite till. Det känns som om Alva har blivit jätte stor på engång, men hon kommer alltid att vara min lilla tjej.

Jaha och snorris ska flytta ner till Ljungby....fattar inte vad hon ska ner dit och göra. Daniel kunde ju flytta hit. Jaja ska i allafall ner dit och tatuera in Tildas namn. Den ska vara likadan som Alvatatueringen och den ska sitta ovanför. Först skulle jag göra en likadan fast på andra armen, men där ska jag ha en stjärna. Jepp Karolin, jag ska ha en STJÄRNA....JAG VILL OCH JAG SKA =) Jag tänkte att han kan göra dom samtidigt..tja samtidigt och samtidigt i allfall vid samma tillfälle.

Nehe ska väl gå och knoppa så att jag orkar gå upp och ge lilla Tilda lite mat ett par gånger i natt.

Natti natt!

//Heidi

Underbar bild

Ville bara visa en underbar bild på min Älskade Mummu som gick bort den 26:e december förra året. Det är Johanna som har tagit bilden, bildkvalitén är inte den bästa. Men ack så härlig, sen har hon inte tänderna i munnen heller.


Älskar denna cover


Jag tog en.....

...tablett

Skallebank

Har så förbannat ont i huvudet, tänkte att jag ska klara mig utan att ta en tablett, men det känns som att den gränsen snart är nådd. Vet inte om jag står ut länge till. :/

I morgon ska jag i väg till dist.ssk och ta bort agrafferna, ska bli så skönt. Hoppas att det inte blåser så förbannat så att jag kan cykla. Jag ska ju röra på mig nu när jag inte är så otymplig längre med en mage som är i vägen. Det var så skönt att köra bil i går för det fanns verkligen plats och det fanns det inte sist jag körde bil.

I dag ska vi hem till pappa och hälsa på med lilla Tilda och Alva. När jag frågade Alva om vi skulle hälsa på morfar så sa hon:
-Ja jag har faktiskt saknat morfar...söt nöt:P

Nehe ska fixa lite mat inna vi ska i väg.


/Heidi


Promenix

I dag var jag ut för första gången sen jag kom hem från BB, just i dag kännde jag mig redo att traska i trapporna efter snittet. Micke jag och Tilda var till dagis och hämtade Alva. Alva fick skjuta vagnen från dagis och hem, hon var riktigt stolt. Hon sa:
-Lycka är att skjuta vagnen!

Sen var vi i väg och åkte en sväng, vi var och tittade till stugan och sen var vi till Returen och hälsade på Mathias.
I morgon bär det av till västerås för hörseltest på Tilda, på onsdag är det BVC och på Torsdag ska jag till dsk så får hon ta bort agrafferna.

Ska försöka med att komma ut en sväng varje dag, sen kan jag kanske utöka mina promenader till lite raskare och längre. Jag funderar nästan på om jag skulle cykla till dsk på torsdag.

Nehe ska fortsätta med att titta på Färjan.

//Heidi


Snart en vecka!

I morgon blir Tilda en vecka. Trodde att det skulle vara jätte jobbigt att stiga upp på nätterna, men det går. Det är inte så farligt=)

I dag fick jag vila på em, Micke skötte rulljansen här hemma. Jag vet inte vad ja hade gjort om jag inte hade Micke. Det är som när vi fick Alva, jag hade inte klarat mig utan han. Han hjälpte mig med allt var det inte med första duschen efter snittet så var det med att byta på Alva, städa, laga mat eller diska...mm. Kan inte ha en bättre sambo. Älskar han så. Kan man vara lyckligare än jag just nu, underbar sambo och två underbara döttrar.


Tilda, Maria 090928

I måndags föddes våran andra underbara dotter Tilda.

Vaknade strax före klockan sex av att vattnet gick. Åkte in till förlossningen och kl 12,25 förlöstes våran dotter med kejsarsnitt. En helt underbar tjej på 4540 gram och 51 cm lång 3 ½ vecka för tidigt.

Kom hem i går och försöker med att komma in i rutiner, men både Tilda och Alva är så snälla.


RSS 2.0