Vardag

Jaha i dag var jag till tandläkaren och var jätte orolig för att jag skulle ha hål, tro det eller ej när han efter fem minuter och fyra bilder senare säger:
-Vi ses om ett år!

Jag blev så lycklig att jag inte blev mer än 690 kronor fattigare.
Vi har i kväll kört i väg lite skräp eftersom mäklaren kommer om en vecka för att ta bilder på huset.
Undrar om det är någon där ute som är intreserad av detta hus...jag håller verkligen tummarna för att det ska finnas en galen jävel någonstans där ute som ser charmen med detta hus.

jaha nehe ska gå och titta om det är något på tv, fast jag kommer  säkert att somna eftersom jag har varit vaken tillochfrån sen klockan tre i natt.

Flytta...

Jag och min älskade sambo har bestämt oss för att vi ska sälja huset, och köpa ett hus som är närmare civilisationen.. Det blir bäst nu när Alva börjar bli lite större.

Ärligt talat så ska det bli riktigt skönt, först så funderade vi på om vi skulle göra i ordning köket, men till saken hör det att det blir inte så stor värde höjning med köket utan det blir mer plus minus noll. Då tycker jag att det kan vara och den som köper huset får göra vad den vill med skit köket.

Jaha vad har hänt... inte så mycket. Jag har tagit ledigt fredag, lördag och söndag för att få vara med min älskade sambo. Och från lördag till söndag ska Alva sova hos sin farmor. (hon har gjort det en gång förut så vi får se hur det går) Jag tänkte att vi ev skulle gå på bio.

En kompis till mig håller på och tjatar på att jag ska följa med ut men jag har ingen större lust. Typiskt att folk ska ut när man har planerat in andra saker. Förresten så tycker jag att det är tråkigt att gå ut i västerås. BMB passar mig inte alls fast jag envisas med att gå dit när jag har vait ute. Blä för BMB.

Jaja ska gå och ta mig en kopp kaffe. Ha det!

Underbart liv

Mitt liv känns just nu alldeles komplett.
Syster har kommit hem från Afrika,min familj håller sig frisk.

OCH JAG ÄR NYKÄR I MIN ÄLSKADE MICHAEL!

Jag ska i väg till en tatuerare och kolla vad det kostar att tatuera en grej som jag har ritat, en alldeles egen design. Eftersom sist använde jag ju tatuerarens tatuering. Och det är ett tag sen om jag tänker efter, närmare bestämmt 8 år sedan.

Sitter just nu i Ransta och väntar på att min mor ska koka lite kaffe till oss, men mest av allt väntar jag tills klockan blir halv sju och min sambo kommer hem.
Nehe ska gå och kolla hur det går med kaffet.

Färga håret...

I dag tänkte jag försöka med att färga mitt hår, det blir sällan bra när jag håller på men jag tänkte att jag ska försöka på mig ett misslyckande. Det kanske rentutav blir bra.
I morgon ska jag jobba det känns som en evighet sen.

Mickes pappa och han lyckades fixa till pumpen, så vi slapp byta pumpen. Det innebär ju även att jag inte kommer att få något nytt kök nu heller. Men köket fungerar ju som det är, det jag skulle behöva är en ny stekpanna.

ÄNTLIGEN är det inte många dagar kvar förens Karolin kommer hem. hon landar på Arlanda på lördag. Då ska fanemej jag och Alva vara där.
Det är så jävla kul att sitta på Arlande fast man inte ska åka någonstans. Folk som går där dagarna i ända, restauranger, affärer. Vad mer kan man önska sig för en heldag=)

Nehe ska gå och titta hur man fårgar håret efter konstens alla regler.

Livet på landet!

Det är typiskt när jag fick för mig att vi hade det gott med pengar denna månad..så går vattenpumpen sönder.GRRRR!
Jag hatar när något oväntat går sönder, och det blir en massa utgifter. Fast vi funderar på om vi ska göra i ordning köket nu medans vi ska investera. Vi får se, just nu är Kjelle här och hjälper till.

Visst kom vi i väg till IKEA i lördags, ja vi åt köttbullar. Men jag tror att varenda kotte i stan var på IKEA.
Vi handlade inte så mycket, nya köksverktyg och en pryllåda till Alvas rum.
Men det är roligt att gå och titta, synd bara att min sambo inte tycker att det är lika roligt.
Sen var vi till coop och där köpte jag två par strumpbyxor och en BH. Gissa om jag blev förvånad när jag skulle betala och kassörskan säger att det kostar 25 kronor. Tokbilligt!

Nehe ska gå och ta mig en kopp kaffe och se hur det går för "hantverkarna".

Arbetsdag

Ska i väg och jobba snart är hemma hos min pappa eftersom Alva ska vara här i em. tills Micke slutar jobba. Så vi ska snart till och äta lite mat.
Sen jobbar jag till halv nio och tja inte världens roligaste tur men jag tänkte att jag skulle baka lite i em.

I går fastnade jag framför tv´n programmet hette Kitchen from hell med Gordon Ramsay.
Och jag bara älskar sånna program som är tagna ur verkligheten. Och jag tycker att Gordon är helt underbar eftersom han säger vad han tycker och tänker.

Nehe ska se hur det går med riset. So long!

RSS 2.0