IQ

 
  Namn: Heidi
Ditt totalresultat:
112
Resultatkategori: Övernormal
Grattis till fullföljandet av IV-testet.
Klicka på "Skriv ut" i din browser, om du vill spara ditt testresultat.


Jag är smart:)

Inte sjutton lyckades jag hålla mig frisk...

I torsdags när jag kom hem från en lägenhetsvisning så tog jag två panodil och gick och la mig.
(Då var klockan 18,30)
Frös som bara den och vid två på natten hade jag frossa som inte var av denna värld, tänkte att jag skulle ringa och sjukanmäla mig. Men kom på att jag hade lovat min pappa skjuts på morgonen.
På morgonen mådde jag inge vidare men jag packade väska med kläder som jag skulle ha på mig när vi skulle ut och äta. Men kl 11 tyckte min chef att jag skulle åka hem och vila..han tyckte att inte såg  ut att må nå vidare.
Det är typiskt mig att bli sjuk när det är något inplanerat. Jag har inte varit sjuk på hela året så att jag har missat en arbetsdag men när det är mågot roligt inbokat då ser jag till att bli sjuk.
Så i morse vaknade jag och det känns som jag har en basketboll i halsen.

Jaja bakade i alla fall en tårta i dag eftersom svärföräldrarna var förbi och grattade i förskott. Fick lite choklad och pengar,(alltid trevligt med pengar för det betyder att jag får köpa vad jag vill)

*MICKE DET BETYDER INTE ATT DU SKA GE MIG PENGAR..UTAN FÖRSÖK DENNA GÅNG ÖVERRASKA MIG!


Hoppas att jag håller mig frisk!

Täppt i näsan utav bara den var det här, med min vanliga otur så är jag säkert sjuk på fredag när vi ska i väg med jobbet och äta julbord.
Jag vill inte bli sjuk, jag vill ut och festa och ha det trevligt på fredag.

Bakade i allafall lusse bullar i dag och på torsdag ska vi i väg och titta på Alvas första luciatåg

Detta skulle ha blivit publicerat i tisdags men då var det nå fel på denna sida..så det bidde nu

Jag orkar inte vänta tills i vår..

Hur ska jag klara mig utan prison break hela vintern...det är ju för fan inte vinter än.

Värst morgonen hittills

Vaknade kl fem i morse av att Alva spyr ner Micke och hans sängkläder.. Sätter i gång maskinen med allt som är ner spytt och tänker bara blunda i en halvtimme innan klockan ska ringa.
Vaknar av att Micke säger:
-Klockan är 7,27 vi har försovit oss.
Jag studdsar upp ur sängen och slänger på mig kläderna och borstar tänderna och tjafsar en stund med Micke om att han får skjutsa Alva till mormor.
7,45 sätter jag mig i bilen...stämplar in 08.03. Det är vad jag kallar om att köra skiten ur bilen, det var nästan så att bilen drog en lättnadens suck när jag parkerade.
Sen gick resten av fm av bara farten, innan jag visste ordet av var det dags att åka hem till mamma och pappa för att hämta Alva.
Hon hade iallafall inte spytt något mer under dagen.
Jag vet inte vad det är med henne men oftast när hon har haft feber så brukar hon kräkas. Måste kolla med dom på barnkliniken om det beror på sjukdommen (min mammas fundering) jag tror att hon bara är sådann som person.
Jajust måste ha provtagnings dag i morgon så att vi hinner få svar på proverna när vi har tid i januari..få se om vi lyckas stiga upp till klockan 6 i morgon.

Så i morgon är det bara en vecka kvar tills man fyller 28. Har sagt till Mickes familj att det inte blir något firande här...så kan min familj komma.

Nehe ska gå och titta på en film nu.

Andra advent

Mitt andra ljus jag tänt i längtans långa lågor,
en doft av lack jag redan kännt,
en snövind kring knutarna jaga.



Tänk att ens barndoms jular var bättre förr, inte tror jag att det kommer att bli bättre med åren eftersom det är som det är.

Jag är så lyckligt lottad över att ha min lilla familj som jag litar på till hundra procent


Lördag hela dagen.

Har i dag varit till Alvas kusin och firat hans 4 årsdag i efterskott.
Han fick en röstförvrängare av oss..och en sådann vill jag också ha. Det fanns tre olika lägen.
*spaceman
*robot
*alien
Man låter jätte rolig..helt klart att den ska stå äverst på min önske lista:P

För övrigt så har jag inte jobbat i dag eftersom Alva hade feber i går..men inget i dag. Så i morgon ska hon få åka till mormor och morfar medans jag jobbar ynka fem timmar. Känns så värdelöst att åka nästan 4 mil för att jobba fem timmar.
Jag måste verkligen prata med min chef om att jag vill jobba fler procent.

Jaja ska gå och natta min dotter så ska jag försöka att ha myskväll med min sambo. (Fast jag sätter hundra spänn på att han ligger i soffan och sover före nio)

Alldeles nyss...

...så försvann mattan under mina fötter med en hastighet som inte är av denna värld.

Ryggont

Jag har så himmla ont i ryggen..förstår inte vad jag har gjort.
Jag kännde det i dag när jag skulle åka till västerås, började värka som bara den i ryggen och sen strålade det ut i benen. Jag har  tagit värktabletter och smort med zon. Ska smörja en vända till innan jag går och lägger mig så att jag kan sova hela natten.

Det kan ju vara att jag brukar dra upp en boende i sängen alldeles själv..hmm måste sluta med det.

Kom och tänka på en rolig sak som sades av en boende på jobbet..

Jag står i fotändan av hennes säng när min elev kommer in..
Boende: Oj vad mörk hon är..(!)
Jag: Hon är från Thailand.
Boende ser lite konfundersam ut innan hon säger:
-Jaha jasså hon är från Kalmar..!

WTF

Jag förstår inte hur mitt liv kunnat bli till en enda röra. Jag förstår inte hur mina nära och kära kan smussla och bedra varandra så som dom gör... Hur kan man bara stänga av och skita i varandra, en människa fungerar ju inte som en djälva strömbrytare som man bara stänger av. Fast vissa människor kanske kan göra så. Och ens vänner är INTE viktigare än familjen.

Hoppas att jag har hittat den jag söker....


Jag har letat och provat så att min sambo håller på att bli tokig på mina mobil byten, men nu hoppas jag att jag har hittat det jag har sökt i en telefon.

Annars så är det så där, håller verkligen tummarna för att det kommer att bli bra. För övrigt har det inte hänt så mycket. Första advent i dag så har varit till mina föräldrar och blivit bjudnat på mat, kaffe och glögg. Nu är det tv som gäller.

RSS 2.0