Snart helg :)

I morgon bär det i väg mot Smålands mörka skogar ;) Lite tråkigt att det snöar, men det blir nog inget allvarligt av det.

I morgon ska älskade lilla A på hennes första disco, Gud vad stor hon är. På mitt första disco hade jag en blå Manchester kjol och en mohairtröja, röda pumps och lila klipps örhängen. Sååå snygg var jag, men så var det också på 80-talet får jag väl säga till mitt försvar:)

Köpte skor till tjejerna i dag, dyrt blev det men det är viktigt att dom är varma och torra om fötterna, mina små änglar. Nej, set är väl dags att packa lite så att vi kommer i väg i skaplig tid.


Längtar...

....efter mycket just nu :) Jag vill ha vinter och då menar jag riktig vargavinter :D Kan inte rå för det, men jag älskar när det biter i kinderna. Visst fryser jag också. Men man tänder ljus och tar den där stora koppen the som man inte är sugen på när det är varmt.

Sen längtar jag efter min syster, men dit ska jag på fredag. Jag kommer att längta ihjäl mig efter min lilla familj. Men det är ju bara över helgen. Jag vet att ingen kan ta hand om tjejerna så bra som min älskling!

Sen det jag ser fram emot mest sker om 49 dagar :D Lovely!

Sen måste jag berätta en gullig sak. Vi var till H&M i går jag och tjejerna varpå T får syn på en tröja med Pippi och Lilla gubben. Köpa säger hon och jag svarar att inte i dag. Så i morse när vi skulle ta fram en tröja så säger hon:
-Pippi tröja!
Och håller ut håret i två tofsar.
Försöker förklara att vi inte köpte den. Hon gråter och gråter, så efter jobbet ska jag köpa tröjan åt henne. Tufflan <3


Baka liten kaka

I dag har jag bakat två plåtar med kärleksmums till APTn i morgon. Bakade även en glutenfri kaka med hallon till en annan kollega som inte kan ta del av goda chokladrutor, hoppas att hon blir nöjd i alla fall :)

Tycker att det är rättså tråkigt med APT, jag är inte riktigt gjord för att sitta still och lyssna på massa dravell... Men men måste man så måste man ;)

I dag gjorde jag en kund överlycklig. Jag klippte ju håret på han i dag och han blev rent ut sagt skit glad. Älskar mitt jobb :)


På väg hem

Sitter i bilen på väg hem från Uppsala. Har varit och hälsat på en arbetskamrat som ligger på Akademiska. Allt var så bra det kunde vara... Men stackarn får bara ligga i 30 graders vinkel med huvudet. Tänker på henne ofta och hoppas på att hon blir bra snart <3


Runt halsen.

Såg ett blogg inlägg där hon undrade vad man hade runt halsen. Jag har alltid ett halsband på mig och just nu hat jag mina underbara döttrars namn runt halsen.


Blåst på kvall

Haha chefen ringde mig i morse och sa att jag var snäll som ställde upp på att jobba dubbla pass men om det var ok för min del så tyckte hon att jag skulle åka hem när första arbetspasset var slut, så skulle hon ordna in en annan.. Ja vad säger man:
-Nej, jag vill absolut jobba. Inte tackar jag väl nej till att få åka hem till bästa familjen :)

Men så fick jag ett sms från bemanningsassistenten som undrade om jag kan tänka mig att jobba lördag kväll?!
Nja jag vet inte riktigt om jag är så sugen på att jobba en lördagkväll,. Men vi får väl se, jag hinner väl ändra mig hundra gånger om innan jag bestämt mig. Hatar min beslutsångest.


Extra jobb...

Jaha då var det dags igen.. Ska jobba ett extra pass i morgon:) Det tar ju lite på krafterna där jag i morgon jobbar dag+kväll och sen dag på fredag. Det går ibland och så tacka jag inte nej till kvall ;)

Dom frågade även om jag kan jobba lördag kväll också, men som det känns nu så tänker jag inte göra det eftersom jag jobbar nästa helg. Men vi får se, jag sa att vi får se hur det ser ut på fredag em.... Men som det ser ut nu vill jag vara hemma med min lilla familj.

Nehe ska hå ner och ta en macka innan jag lägger mig tillrätta i sängen. Auf Wiedersehen!


Äntligen

Äntligen har min klänning kommit. Den kom i går, jag bad M att hjälpa mig att dra upp blixtlåset men han sa att det aldrig skulle gå att gången klänningen. Efter mycket muttrande sa jag att jag skull åka hem till mamma så fick hon hjälpa mig. Det jag fick till svar var:
-Du kan använda dig av hundra mammor, men du kommer inte att få igen klänningen!

Muttrandes åkte jag till mamma och tadaa, visst fan fick vi igen den. Och jag har nog aldrig känt mig så vacker som jag gjorde när jag hade klänningen på mig. Behövdes inget håll in tjafs utan den var verkligen jätte fin. Love it :) Så är det hu så kära läsare på att vara fin och att känna sig fin.... Och jag kände mig fin. That's it!


Partylite

Har i dag varit värdinna för partylite, fast vi bara var 5 st med mig så fick jag välja valfria produkter för 600 kr :)

Jag köpte en jätte fin ljuslykta med hösttema, och en votivljushållare. Sen fick jag en höstlykta till och en amaretto votivljushållare (gratis) Fast nu är det färdigt med partylite för min del!

Har fixat på tjejernas rum också och delat av med en expedit hylla. Jag tycker att fet blev jätte bra fast lite trångt. Men när jag frågar om dom vill ha egna rum så säger dom nej.... Men men snart ska dom väl få egna rum hur vet jag inte men fortsätter väl att klura på det.

Snart får jag hem min kungsblå klänning, hoppas att den sitter som den ska och att jag tycker att jag ser ok ut i den.

I morgon ska jag ordna lite i hallen men min nya byrå. Gud det är så mycket att ordna med innan man blir nöjd med hemmet. Och när jag sen är nöjd så blir jag snart missnöjd och det ska ändras hit och dit.

Nehe nu ska jag slöa lite framför tvn.


Höst

Älskar hösten och dess skiftningar i alla färger. Allra finast tycker jag att lönnarna är på hösten när dom skiftar i rött <3


Belive it or not, but I'm alive ;)

Lääänge sedan, men den som väntar på nå gott... (Väntar alltid för länge enligt mig)

Alla som känner nig vet att jag är den otåligaste som finns. Jag hatar att vänta. Ja jag vet att det egentligen inte är så jobbigt, men vad fan ska man göra medans man väntar? Om man har fb så hinner ju inte folk uppdatera i den farten jag tittar... Sen det där med spel på mobilen är inte riktigt min grej. Lyssna på musik, ja visst i en sekund typ så min låt lista är färdig lyssnad på en minut, och vad är oddsen att man får vänta så kort stund som en minut?!

Lilla T fyllde år i fredags, hela 3 år! Min bäbis är inte bäbis längre :( Men hon är så duktig. I somras slutade hon med napp och nu har hon även slutar med blöja :)

Ja Alva är duktig hon med, hon blir bättre och bättre på att läsa :) sen förra veckan så plockade hon undan efter maten och dagen efter det diskade hon för hand, värsta lyxen för hennes gamla mamma ;)

Gud jag tittade på project runway Sverige... Vilket jävla skit inte alls som originalet, djupt besviken är jag.


RSS 2.0