Ett tag sen

Tja jag skulle ju skriva för länge sedan....men tiden räcker inte till...

Jaha då var det bara en arb. vecka kvar efter i morgon...fast jag jobbar även i helgen. Men jag tror jag överlever 8-13 både lördag och söndag..Men så är det ju även Power Meet.
Ska åka bussen in på Lördag så får Alva och Micke komma in till jag slutar. För Alva har själv sagt att hon ska titta på raggarbilar.

Vet inte riktigt vad vi ska göra på semestern...det enda jag vet är att vi ska till Åland över dagen..För Micke ska köpa öl *suck*

I dag har det äntligen blivit varmare.. Och jag har flängt runt som bara den. Först så gick jag hemmifrån till Åkra för att hälsa på en kopis, sen hem. Sen så cyklade jag till ok och hämtade ett paket. När jag var där så ringde en annan kompis och sa att hon var på stan så då cyklade jag dit. Sen gick vi från stan och hem, tänk om jag kunde ha sån energi när det var lite svalare. Tja det är tur att jag rör på mig =o

Sen så nu är vi kattvakt...Misslan är lite avvaktande, men det ska nog gå bra...Jag hoppas att det går bra, för då kanske Micke är så snäll att han låter mig behålla Greta som katten heter. Hon är så söt.

Nehe ska krypa ner i sängen och läsa lite innan jag sluter mig till John Blund...Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0