Ett inlägg!

Ett tag sen jag skrev, har väl haft mycket att göra(?) Min lilla lillasyster undrade en kväll vad jag skulle göra om jag inte hade tid att hälsa på dom en kväll! Är min liv så innehållslöst...? (Alva räknas inte in i denna fråga)

I går kväll hade vi strömmavbrott i tre timmar (jävla vattenfall) Jaja under den tiden hade Alva roat sig med att rota runt i min väska. När hon hade gått och lagt sig raffsade jag ihop allt. Sen hittade jag mina glasögon. (vad dom nu gjorde i väska eftersom jag använder dom så sällan) Till saken hör den att mina "fula" glasögon hade blivit ännu fulare (hur det nu var möjligt) genom att sakna en av skalmarna=o Den lilla vildbattingen hade brytit av en av skalmarna.

Ringde försäkringsbolaget och kollade om det gick att ta det på drulleförsäkringen. Jo men visst gick det till priset av 1500kr. Jag åkte till stan och klev in hos optikern, synundersökning och hela fadderullan  och ett par skitsnygga bågar senare skulle hon räkna ut summan....... 1137 kronor.(!) Glöm det att jag tar det via drulleförsäkringen. Billigt billigt. Nu längtar jag nästan till måndag när jag får hämta dom=) Kanske blir en glasögonorm av mig med.

I morgon ska jag besikta bilen, är en aningen nervös, tror inte att jag har klarat en besiktning utan att få åka dit en gång till, men jag hoppas verkligen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0