Värst morgonen hittills

Vaknade kl fem i morse av att Alva spyr ner Micke och hans sängkläder.. Sätter i gång maskinen med allt som är ner spytt och tänker bara blunda i en halvtimme innan klockan ska ringa.
Vaknar av att Micke säger:
-Klockan är 7,27 vi har försovit oss.
Jag studdsar upp ur sängen och slänger på mig kläderna och borstar tänderna och tjafsar en stund med Micke om att han får skjutsa Alva till mormor.
7,45 sätter jag mig i bilen...stämplar in 08.03. Det är vad jag kallar om att köra skiten ur bilen, det var nästan så att bilen drog en lättnadens suck när jag parkerade.
Sen gick resten av fm av bara farten, innan jag visste ordet av var det dags att åka hem till mamma och pappa för att hämta Alva.
Hon hade iallafall inte spytt något mer under dagen.
Jag vet inte vad det är med henne men oftast när hon har haft feber så brukar hon kräkas. Måste kolla med dom på barnkliniken om det beror på sjukdommen (min mammas fundering) jag tror att hon bara är sådann som person.
Jajust måste ha provtagnings dag i morgon så att vi hinner få svar på proverna när vi har tid i januari..få se om vi lyckas stiga upp till klockan 6 i morgon.

Så i morgon är det bara en vecka kvar tills man fyller 28. Har sagt till Mickes familj att det inte blir något firande här...så kan min familj komma.

Nehe ska gå och titta på en film nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0