Vårdbidrag, Läkaren & Feber

I går fick vi reda på att vi har blivit beviljade vårdbidrag för lilla Algis, så i dag var vi till läkaren för provtagningar. Hon följer kurvorna som man ska..13,8kg och 87cm lång. Men i morse var hon extra gnällig så vi tempade henne och termometern stannade på 39,3. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle åka, men eftersom han har så dåligt med tider åkte vi i allafall. Hon tog t.om proverna utan att vi behövde emla henne.

I helgen är det Sala Mässan, min älskade sambo har lyckats tigga till sig biljetter, fast det hade inte varit hela världen att betala heller eftersom det kostar "bara" 80 kronor.

Sen på söndag ska vi i väg och gratta Alvas farbröder som båda två fyller på söndag. Alltid trevligt att träffa "släkten". Måste bara komma på något att handla till Alvas ena kusin som vi ännu inte har uppvaktat. Får fundera på något, annars så får jag vara så tråkig att hon får pengar. Hon kanske har mer nytta av pengar. Vad vet jag, jag personligen tycker att det är roligt att få något. Jag vet i allafall vad jag ska köpa till min syster som fyller den 10:de. Jag ska köpa.... Ha tji fick du, det får du se den 10:de.
Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe innan lilltjejen vaknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0