Långledigt

Alltid skönt att vara ledig tre dagar efter att man har jobbat helg. I dag har Alvis och jag varit till stan och lekt i lekparken. Sen var vi till apoteket och skulle hämta hennes medicin, men jag fick inte ta ut den för dom tyckte att det hade gått för kort tid sen vi hämtade sist, men grejen är ju det att på receptet står det att hon ska ha en tablett om dagen fast hon tar 1½. Och när hon är sjuk ska ju hon ha mer...men jag får ta och prata med hennes läkare nästa vecka när vi ska dit...helsjukt.

Sen när jag kom hem så rykte som bara den från motorn, så jag öppnade huven och en massa rök väller ut. Då ser jag att oljepåfyllninglocket inte sitter på, men som tur var så låg den på tändkablarna. Och denna incident har jag min pappa att tacka för. Han böt nämligen olja och oljefilter i går och glömde skruva dit locket ordentligt. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka till föräldrarna och motortvätta bilen...men jag är i allafall glad över att jag har mina föräldrar.

På lördag ska jag och biglillsis försöka med att supa lillsnorris under bordet, det vär nämligen tänkt att vi ska ha syter kräftskiva...men kruxet i det hela är ju att lillsnorris inte vill ha kräftskiva..men vi ska nog lyckas övertala henne. Vi får säga till hennes kille som kommer hit i morgon att vi bjuder på spriten.

Nehe ska gå och knåpa ihop lite pärlsmycken....så himmla roligt, känske lägger ut någon bild på mina alster:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0